Όροι Χρήσης

Στοιχεία Επιχείρησης
Γ. ΡΩΣΣΗΣ Κ ΡΩΣΣΗ Ο.Ε.
Διακριτικός Τίτλος: MODA ROSSI
Αριθμός ΓΕΜΗ: 033292433000
ΑΦΜ: 999358981
ΔΟΥ: Κέρκυρας
Έδρα: Σεβαστιανού 18-20
Κέρκυρα
ΤΚ: 49100
Τηλ: 2661027822

Προοίμιο

Η εταιρεία Moda Rossi με την επωνυμία «Moda Rossi» εμπόριο ενδυμάτων που εδρεύει στην Κέρκυρα, στην οδό Σεβαστιανού 18-20, νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον Γ. ΡΩΣΣΗΣ Κ ΡΩΣΣΗ Ο.Ε., με Α.Φ.Μ. 999358981(EL) και ΓΕΜΗ 033292433000. Στην παραπάνω εταιρία υπάγονται οι πωλήσεις του website www.modarossi.gr
Προτού μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στον ιστότοπο και στις ιστοσελίδες μας, σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Εάν δε συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, παρακαλούμε να διακόψετε άμεσα τη χρήση του παρόντος eshop.
Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά όλες τις ενότητες που αφορούν τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του eshop moda rossi.

Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά όλες τις ενότητες που αφορούν τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του eshop. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με παραγγελίες και συναλλαγές στο φυσικό μας κατάστημα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας ή / και αγοράζοντας κάτι από εμάς, συμφωνείτε ρητώς ότι δεσμεύεστε από τους ακόλουθους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων αυτών των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων και πολιτικών που αναφέρονται εδώ ή / και διατίθενται μέσω τρίτων συνδέσμων (υπερσύνδεσμοι). Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν για όλους τους πελάτες/χρήστες/επισκέπτες του ιστότοπου, καθώς και τους προμηθευτές, πελάτες, έμπορους ή / και τους συνεισφέροντες περιεχομένου.

Παρακαλούμαι διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας. Με την πρόσβαση ή χρήση οποιουδήποτε μέρους του ιστότοπου, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Διατηρούμε το δικαίωμα ενημέρωσης, αλλαγής ή αντικατάστασης οποιουδήποτε μέρους αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή / και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτήν τη σελίδα για αλλαγές. Η συνεχής χρήση ή πρόσβαση στον ιστότοπο μετά την ανάρτηση οποιωνδήποτε αλλαγών συνιστά αποδοχή των επόμενων αλλαγών.

ΑΡΘΡΟ 1 – Online Όροι

Συμφωνώντας με αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών ή χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα με τον νόμιμο κηδεμόνα σας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό, ούτε μπορείτε, κατά τη χρήση μιας υπηρεσίας, να παραβιάσετε τυχόν νόμους της ελληνικής ή αλλοδαπής δικαιοδοσίας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων). Δεν πρέπει να μεταδίδετε ιούς ή κώδικα καταστροφικής φύσης (malware, adware, viruses). Παραβίαση ή παραβίαση οποιουδήποτε από τους Όρους θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό των Υπηρεσιών σας.

ΑΡΘΡΟ 2 – Γενικοί όροι

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την υπηρεσία σε οποιονδήποτε για τον οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή. Κατανοείτε ότι το περιεχόμενό σας (μη συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας), μπορεί να μεταφερθεί χωρίς κρυπτογράφηση και να αφορά (α) μεταδόσεις μέσω διαφόρων δικτύων και (β) αλλαγές για συμμόρφωση και προσαρμογή στις τεχνικές απαιτήσεις σύνδεσης δικτύων ή συσκευών. Δυνάμει του συστήματος μας, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας κρυπτογραφούνται πάντα κατά τη μεταφορά μέσω δικτύων.

Συμφωνείτε να μην αναπαραγάγετε, να αντιγράψετε, να πουλήσετε, να μεταπωλήσετε ή να εκμεταλλευτείτε οποιοδήποτε τμήμα της διαδικτυακής υπηρεσίας, χωρίς ρητή γραπτή άδεια από εμάς.

ΑΡΘΡΟ 3 – Ακρίβεια των πληροφοριών

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια των πληροφοριών που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο. Το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελεί μόνο γενικές πληροφορίες και δεν πρέπει να γίνεται επίκληση ή να χρησιμοποιείται ως η μοναδική βάση για τη λήψη αποφάσεων χωρίς να συμβουλευτείτε πρωτογενείς, ακριβέστερες, πληρέστερες ή πιο έγκαιρες πηγές πληροφοριών. Οποιαδήποτε εξάρτηση από το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο είναι με δική σας ευθύνη.
Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει ορισμένες ιστορικές πληροφορίες. Οι ιστορικές πληροφορίες, απαραίτητα, δεν είναι ενημερωμένες και παρέχονται μόνο για διευκόλυνση σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες στον ιστότοπό μας. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθείτε τις αλλαγές στον ιστότοπό μας.

Τιμές και υπηρεσίες

Οι τιμές των προϊόντων μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε την παροχή υπηρεσίας (ή οποιοδήποτε μέρος ή περιεχόμενο αυτής) χωρίς ειδοποίηση ανά πάσα στιγμή. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για εσάς ή τρίτους για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή τιμής, αναστολή ή διακοπή μιας υπηρεσίας.

ΑΡΘΡΟ 4 – Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 1. Πληρωμή με Αντικαταβολή – Μετρητά
  Μπορείτε να πληρώσετε με Αντικαταβολή (μετρητά) στο κούριερ της ACS, κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας, με χρέωση 3€. Διαθέσιμο μόνο για Ελλάδα.
 2. Πληρωμή στο Κατάστημα
  Μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημα μας, κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε
  Α. Πληρωμή στο Κατάστημα με Μετρητά.
  Β. Πληρωμή στο Κατάστημα με Κάρτα.
 3. Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος τραπεζικών συναλλαγών της ALPHA BANK.
 4. Πληρωμή με PayPal
  Ο γνωστός και ασφαλής τρόπος να πληρώσετε στο Internet.
 5. Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση / Μεταφορά
  Μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση, ή διαδικτυακή μεταφορά σε έναν από τους λογαριασμούς της Εταιρίας μας.
  Παρακαλούμε θυμηθείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της πληρωμής σας με email.
  Παρακαλούμε σημειώστε, ότι όταν επιλέγετε να πληρώσετε με Τραπεζική Κατάθεση, πρέπει εντός 48 ωρών να κάνετε την πληρωμή σας και να μας ειδοποιήσετε με email.
  Η παραγγελία σας κρατείται για 48 ώρες.
  Εάν δεν έχει γίνει πληρωμή, εντός 48 ωρών, η παραγγελία σας ακυρώνεται και τα προϊόντα σας αποδεσμεύονται. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί, μόλις έχει επιβεβαιωθεί η μεταφορά του ποσού στο λογαριασμό μας.
  Μπορείτε να βρείτε τους Τραπεζικούς Λογαριασμούς της Εταιρίας μας παρακάτω:
  Όταν κάνετε μεταφορά από άλλη τράπεζα τα έξοδα μεταφοράς βαραίνουν αποκλειστικά τον εντολέα και πρέπει να έχει την ένδειξη (OUR) και όχι (SHARED).

ALPHA BANK
IBAN: GR35 0140 7870 7870 0200 2005 087
Δικαιούχος: Γ. ΡΩΣΣΗΣ – Κ. ΡΩΣΣΗ Ο.Ε. – MODA ROSSI –
Διεύθυνση: ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ 18 – 20
Αιτιολογία: Όνομα και Αριθμός Παραγγελίας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR82 0171 3800 0063 8014 0009 031
Δικαιούχος: Γ. ΡΩΣΣΗΣ – Κ. ΡΩΣΣΗ Ο.Ε. – MODA ROSSI –
Διεύθυνση: ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ 18 – 20
Αιτιολογία: Όνομα και Αριθμός Παραγγελίας

ΑΡΘΡΟ 5 – Πολιτική επιστροφών (Επιστροφές, ανταλλαγές & επιστροφές χρημάτων)

Επιστροφές
Εάν αγοράσατε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία διαδικτυακά μαζί μας, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε και να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές είναι τα προϊόντα που θα επιστραφούν να είναι σε άριστη κατάσταση μέσα στην αρχική συσκευασία αποστολής και με εσώκλειστη την απόδειξη αγοράς.

Για επιστροφές παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στο  περιγράφοντας το αίτημά σας. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Οι επιστροφές σας πρέπει να στέλνονται στην ακόλουθη διεύθυνση

MODA ROSSI
Σεβαστιανού 18-20,
Κέρκυρα, Ελλάδα
ΤΚ 49 100
Τηλ.: +30 26610 27822

 Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, ο έμπορος πρέπει να επισκευάσει, να αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει χρήματα εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχθούν ελαττωματικά ή δεν φαίνονται ή λειτουργούν όπως διαφημίζονται.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από την αγορά εντός 14 ημερών από την παράδοση, χωρίς καμια επεξήγηση. Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν για να έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε αντικατάσταση για αλλο προϊόν ή επιστροφή του αντιτίμου της αγορας του προϊόντος. Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημέρα κατά την οποία εσείς ή ένας τρίτος που ορίσατε εσεις, ο οποίος δεν είναι ο μεταφορέας, αποκτά τα αγαθά.

Το αντικείμενο που θέλετε να επιστρέψετε πρέπει να είναι άθικτο, αν είναι εφικτό, στην αρχική και άθικτη συσκευασία με όλο τον παρεχόμενο εξοπλισμό. Σε περίπτωση που το προϊόν ή η αρχική συσκευασία υποστεί ζημιά ή υπερβολική χρήση, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει μια έκπτωση κατά την επιστροφή της αξίας αγοράς του προϊόντος.

Εντός 14 ημερών από την παράδοση, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο για ανταλλαγή ΕΙΤΕ επιστροφή χρημάτων ή να μας ενημερώσετε μέσω e-mail σχετικά με την πρόθεσή σας να υπαναχωρήσετε από την αγορά, . 

Αμέσως μετά την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε ένα e-mail που περιέχει τον κωδικό αποκατάστασης, ο οποίος πρέπει να αναγράφεται στο πακέτο μαζί με τα δεδομένα σας. Εάν δεν λάβατε τον κωδικό αποκατάστασης, παρακαλουμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail.

Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο  αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας, καθώς και το IBAN του λογαριασμού (τράπεζα και όνομα δικαιούχου) που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο +30 26610 27822 να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας τηλεφωνικά.

Πριν μας στείλετε το προϊόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την επιβεβαίωση της παραγγελίας ή την απόδειξη (που λάβατε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη στιγμή της παραγγελίας), ότι έχετε αγοράσει το προϊόν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ότι έχετε ελέγξει τη λίστα των προϊόντων που δεν μπορούν να επιστραφούν

Έχετε 14 ημέρες μετά την ειδοποίηση υπαναχώρησης για να μας επιστρέψετε το πακέτο στη διεύθυνσή μας:

MODA ROSSI
Σεβαστιανού 18-20,
Κέρκυρα, Ελλάδα
ΤΚ 49 100
Τηλ.: +30 26610 27822

Σας συμβουλεύουμε να στείλετε το πακέτο με συστημένη επιστολή και με πιστοποιητικό αποστολής. Σε περίπτωση χαμένου δέματος, θα είμαστε ακόμα σε θέση να λύσουμε το αίτημά σας με βάση της απόδειξης παράδοσης μέσω του αριθμού παρακολούθησης.

Η επιστροφή των προϊόντων κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα γίνεται με χρέωση του πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Θα πληρώσουμε ολόκληρο το κόστος αγοράς συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών εξόδων (με εξαίρεση τυχόν πρόσθετα έξοδα ως αποτέλεσμα της επιλογής σας για διαφορετικό τρόπο παράδοσης από τον φθηνότερο που μας προσφέρει η τυπική παράδοση).

O έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα MODA ROSSI και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. δελτίο Αποστολής, απόδειξη λιανικής κλπ). Οι επιστροφές που δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Κόστος Επιστροφών

Για Επιστροφές εντός Ελλάδος
Η επιστροφή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά, αποκλειστικά και μόνο μέσω της εταιρείας ACS με την οποία συνεργαζόμαστε. Αν μας το στείλετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της συνεργαζόμενης ACS θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής. Αν μας το στείλετε μέσω ταχυδρομείου, δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του.
Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς), το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς) και επιπλέον το κόστος αντικαταβολής.

Για Επιστροφές εκτός Ελλάδος
Για επιστροφές από Ευρωπαϊκή Ένωση, το κόστος επιβαρύνει πάντα τον πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε μεταφορική εταιρία επιθυμεί ο πελάτης!

Διαδικασία Επιστροφών (ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται σε 3 βήματα:
1. Επικοινωνήστε με την ACS Courier
Επισκέπτεστε το κοντινότερο ACS κατάστημα ή επικοινωνείτε με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS στο τηλέφωνο 210 81 90 000.
2. Αποστείλετε το δέμα σας
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία ACS για παραγγελίες εντός Ελλάδας γι’ αυτό σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, αναλαμβάνετε το κόστος επιστροφής. Στείλτε τη παραγγελία με την ACS Courier, αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στην εταιρεία:
MODA ROSSI
Σεβαστιανού 18-20, Κέρκυρα, 49 100
Τηλ.: +30 26610 27822
Μόλις πραγματοποιηθεί η παραλαβή από εμάς και πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την πορεία της νέας αποστολής (εφόσον δεν πρόκειται για ακύρωση της παραγγελίας).
3. Ενημερώστε μας για την επιστροφή σας!
Επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail στο  αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας και τον λόγο που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο +30 26610 27822 και να ολοκληρώσετε την ενημέρωση επιστροφής σας τηλεφωνικά.

Ακύρωση Παραγγελίας πριν την Αποστολή

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσατε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία και επιθυμείτε να προβείτε στην ακύρωση της, η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 26610 27822 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 18:00).

Επιπρόσθετες Πληροφορίες για Παραγγελίες

Παραγγελίες και αποστολές γίνονται από και προς τις περισσότερες χώρες του κόσμου. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 
Ακύρωση Παραγγελίας:
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις δύο κάτωθι περιπτώσεις:

1.Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας
Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να προβείτε στο «Καλάθι Αγορών μου» και να πατήσετε στο εικονίδιο «Χ» (Διαγραφή).

2.Μετά την ολοκλήρωση και ΠΡΙΝ την αποστολή* της παραγγελίας

Για αγορές από τo ηλεκτρονικό κατάστημα: www.modarossi.gr

Μπορείτε να καλέσετε στο (+30) 26610 27822 προκειμένου να ακυρώσετε την παραγγελία.

*Η ημερομηνία αποστολής θα σας γνωστοποιηθεί στο ενημερωτικό email που θα λάβετε.

ΑΡΘΡΟ 6 – Έξοδα χρέωσης και αποστολής

Παραγγελίες για την Eλλάδα και Κύπρο
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών ACS Courier.
Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Η χρέωση για κάθε παραγγελία για αποστολές εντός Ελλάδας είναι 3€ έως 2 κιλά και για αποστολές στην Κύπρο είναι 10€ έως 2 κιλά.
Για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ για αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ και για την Κύπρο.
Xρόνος Παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για την Ελλάδα εφόσον λειτουργήσουν όλα ομαλά, είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Παραγγελίες για την Eυρώπη
Για αγορές εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εκτός Κύπρου) η πληρωμή γίνεται μόνο με πιστωτική και τα έξοδα αποστολής είναι 15€.

Συμφωνείτε να παρέχετε τρέχουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες αγοράς και λογαριασμού για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στο κατάστημά μας. Συμφωνείτε να ενημερώσετε αμέσως τον λογαριασμό σας και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email σας και των αριθμών πιστωτικών καρτών και των ημερομηνιών λήξης, έτσι ώστε να μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας όπως απαιτείται.

Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι οι τελικές τιμές λιανικής. Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αλλαγές τιμών δεν επηρεάζουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία που κάνετε μαζί μας. Μπορούμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες που αγοράστηκαν ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες που πραγματοποιούνται από ή κάτω από τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα ή / και παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης ή / και αποστολής.

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσουμε μια αλλαγή ή ακύρωση μιας παραγγελίας, ενδέχεται να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε επικοινωνώντας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τη διεύθυνση χρέωσης / τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχετε τη στιγμή της παραγγελίας. Ειδικά, διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε παραγγελίες που, κατά την κρίση μας, φαίνεται να υποβάλλονται από εμπόρους, μεταπωλητές ή διανομείς.

ΑΡΘΡΟ 7 – Τρίτα μέρη

Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους που εκμεταλλεύονται τρίτα πρόσωπα εκτός της ιστοσελίδας μας , όπως διαφημιστές. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να ελεγχθούν όλες οι ιστοσελίδες που συνδέονται στη δική της και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των σελίδων που δεν ανήκουν σε αυτή την ιστοσελίδα ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών, και δεν προσυπογράφει ούτε φέρει ευθύνη ή υποχρέωση, άμεση ή έμμεση, για την πολιτική περί απορρήτου ή για το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, όπως, ενδεικτικά, για διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό ή υπηρεσίες που παρέχονται ή είναι διαθέσιμες από τέτοιες ιστοσελίδες ή πόρους, ούτε για ζημία, απώλεια ή βλάβη που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση που πραγματοποιήθηκε ή την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε σε περιεχόμενο, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές.
Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει κάθε τι που έχει υποβληθεί από εσάς σε δημόσιους χώρους, χωρίς δική σας προειδοποίηση, αν γίνει αντιληπτό.

ΑΡΘΡΟ 8 – Προσωπικά στοιχεία

Η εταιρεία ModaRossi αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
Κατά την πλοήγηση και την πρόσβαση σας στο περιεχόμενο του eshop, δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Ωστόσο, προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις διάφορες υπηρεσίες που παρέχει η ιστοσελίδα είναι πιθανό να σας ζητηθούν τα κάτωθι στοιχεία:

1. Για τη δημιουργία λογαριασμού – Στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση και ταχυδρομικός κώδικας.

Η ασφάλεια εισόδου στο ηλεκτρονικό κατάστημα επιτυγχάνεται μέσω της «Αναγνώρισης Πελάτη».
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση σας είναι δύο:
Α. Το όνομα χρήστη (email ή username)
Β. Ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password)

Κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία, ύστερα από αίτησή σας, είναι δυνατό να διαγραφούν οριστικά.

2. Για αγορά, εφόσον επιλεγεί χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας – Στοιχεία πιστωτικής κάρτας και χρεώσεων.

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη και στην περίπτωση αγοράς προϊόντος. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος είναι εμπιστευτικές και η εταιρία. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών και δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους.
Παρ’ όλα αυτά, έχοντας λάβει κάθε δυνατό μέτρο, η διασφάλιση των δεδομένων που καταχωρείτε δεν μπορεί να διασφαλιστεί απόλυτα και σε περίπτωση απώλειας δεδομένων δε φέρουν καμία ευθύνη.
Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα, ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα.

Σας ενημερώνουμε επίσης πως κατά την εγγραφή σας για τις υπηρεσίες μας, εγγράφεστε αυτόματα στην υπηρεσία λήψης των νέων της εταιρείας μας μέσω email (newsletter). Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω email στο 
Για να δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας κάντε κλικ εδώ.

ΑΡΘΡΟ 9 – Σφάλματα και παραλείψεις

Περιστασιακά ενδέχεται να υπάρχουν πληροφορίες στον ιστότοπό μας με τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με περιγραφές προϊόντων, τιμολόγηση, προωθήσεις, προσφορές, χρεώσεις αποστολής προϊόντος, χρόνους διέλευσης και διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε πληροφορίες ή να ακυρώσουμε παραγγελίες εάν οποιαδήποτε πληροφορία είναι ανακριβής ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένης της υποβολής της παραγγελίας σας) .
Δεν αναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση ενημέρωσης, τροποποίησης ή αποσαφήνισης πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, πληροφοριών τιμολόγησης, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο. Δεν πρέπει να ληφθεί καθορισμένη ημερομηνία ενημέρωσης ή ανανέωσης σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο, για να υποτεθεί ότι όλες οι πληροφορίες σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο έχουν τροποποιηθεί ή ενημερωθεί.

ΑΡΘΡΟ 10 – Απαγορευμένες χρήσεις

Εκτός από άλλες απαγορεύσεις όπως ορίζονται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, απαγορεύεται η χρήση του ιστότοπου ή του περιεχομένου του:

(α) για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό.
(β) για παράνομες πράξεις.
(γ) για παραβίαση διεθνών, ευρωπαϊκών ή εθνικών νόμων ή άλλων νομικών διατάξεων.
(δ) για την παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας.
(ε) για παρενόχληση ή προσβολή βάσει φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας, εθνικότητας, φυλής, ηλικίας, εθνικής καταγωγής ή αναπηρίας.
(στ) για διάδοση ψευδών ή παραπλανητικών πληροφοριών.
(ζ) για μετάδοση ιών ή οποιουδήποτε άλλου είδους κακόβουλου κώδικα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο που θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία της στης ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου, άλλων ιστότοπων ή του Διαδικτύου.
(η) για συλλογή ή παρακολούθηση προσωπικών δεδομένων άλλων.
(θ) για ανεπιθύμητη αλληλογραφία, spam.
(ι)
 για άσεμνο ή ανήθικο σκοπό
ή (κ) για παράκαμψη ασφαλείας άλλων ιστοσελίδων.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη συνεργασίας μας με εσάς ή την πρόσβαση σε οποιοδήποτε σχετικό ιστότοπο για παραβίαση οποιασδήποτε από τις απαγορευμένες χρήσεις.

ΑΡΘΡΟ 11 – Περιορισμός ευθύνης

Δεν εγγυόμαστε, δηλώνουμε ή εγγυόμαστε ότι η παροχή της υπηρεσίας μας θα είναι αδιάλειπτη, έγκαιρη, ασφαλής ή χωρίς σφάλματα.
Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που μπορεί να ληφθούν από τη χρήση της υπηρεσίας μας θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα.
Συμφωνείτε ότι κατά καιρούς ενδέχεται να καταργήσουμε την υπηρεσία για αόριστες χρονικές περιόδους ή να ακυρώσουμε την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή, χωρίς ειδοποίηση σε εσάς.
Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση ή η αδυναμία χρήσης της υπηρεσίας είναι με δική σας ευθύνη. Η υπηρεσία και όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχονται σε εσάς μέσω της ιστοσελίδας μας παρέχονται (εκτός από όσα ρητά δηλώνονται από εμάς) «ως έχουν» και «ως διαθέσιμα» για τη χρήση σας, χωρίς εγγυήσεις ή όρους οποιουδήποτε είδους, είτε ρητές είτε σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, ποιότητας ή καταλληλότητας,.
Σε καμία περίπτωση η εταιρεια ModaRossi, οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες μας, ή οι πάροχοι υπηρεσιών δεν ευθύνονται για τυχόν βλάβη, απώλεια, αξίωση ή οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, παρεπόμενη, τιμωρία, ειδική ή επακόλουθη ζημιών οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, χαμένων κερδών, χαμένων εσόδων, χαμένων αποταμιεύσεων, απώλειας δεδομένων, κόστους αντικατάστασης ή οποιωνδήποτε παρόμοιων ζημιών, είτε βασίζονται σε σύμβαση, είτε σε αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας). Επειδή σε ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπεται ο αποκλεισμός ή τον περιορισμός της ευθύνης για κύριες ή παρεπόμενες ζημίες, η ευθύνη μας περιορίζεται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Άρθρο 12 – Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της πνευματικής ιδιοκτησίας και των δικαιωμάτων της βάσης δεδομένων του παρόντος eshop και των περιεχομένων του, ανήκουν στην Moda Rossi ή είναι κατοχυρωμένα ή χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας του κατόχου. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, επανέκδοση, αποστολή, μετάδοση ή αναμετάδοση οποιουδήποτε κειμένου, φωτογραφίας, γραφικού, λογοτύπου, αρχεία εικόνας, βίντεο και οποιαδήποτε μορφή κωδικού ή λογισμικού, για εμπορικούς λόγους ή δημόσια χρήση, χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση της εταιρείας Moda Rossi.
Δεν μπορείτε να προσαρμόσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε οποιοδήποτε υλικό ή πληροφορία, για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από προσωπικό, μη-εμπορικό σκοπό. Συμφωνείτε στο να χρησιμοποιείτε αυτό το eshop μόνο για νόμιμη χρήση. Η Moda Rossi διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί για δικούς της λόγους οποιοδήποτε υλικό παρέχεται μέσω αυτής της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων και εικόνων, ακόμη και για εκδοτικούς σκοπούς.
Όλα τα ονόματα, οι εικόνες και τα σήματα που χρησιμοποιεί η Moda Rossi είναι κατοχυρωμένα ή χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας του κατόχου. Δεν επιτρέπεται από τρίτους, η χρήση των: ονομάτων των μοντέλων, συλλογών, προϊόντων, υπηρεσιών, της επωνυμίας της εταιρείας αλλά και όλων των εμβλημάτων που ανήκουν στη Moda Rossi

Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από τον Ιστότοπο, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.
Το e-shop σε περίπτωση προσβολής των ως άνω δικαιωμάτων του διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε προκληθείσα σε αυτό ζημία, άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Άρθρο 13–Ασφάλεια Συναλλαγών

Η MODAROSSI.GR αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της MODAROSSI.GR επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της MODAROSSI.GR δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (πχ ημερομηνία γέννησης).

▪ Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

▪ Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer)-128bit.

▪ Αυτόματη Αποσύνδεση εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 120 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το ηλεκτρονικό κατάστημα της MODAROSSI.GR.

▪ Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall) (Μηχανογράφηση). Η πρόσβαση στα συστήματα της MODAROSSI.GR (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

▪ Κρυπτογράφηση, σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση. Η MODAROSSI.GR χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Κατά αυτό τον τρόπο όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, κρυπτογραφούνται ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα ένα παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites), όταν αυτοί χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς χρήστες, για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής κα να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη MODAROSSI.GR είναι εμπιστευτικές και η MODAROSSI.GR έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

· Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

· Η MODAROSSI.GR δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

· Στην περίπτωση που η MODAROSSI.GR χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

· Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

· Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

· Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της MODAROSSI.GR με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

ΑΡΘΡΟ 14 – Ισχύον δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια

Τα αρμόδια δικαστήρια για οποιαδήποτε διαφορά που προκύπτει από το παρόν, συμπεριλαμβανομένων διαφορών που αφορούν την εγκυρότητα, την ερμηνεία ή την επιβολή τους, είναι τα δικαστήρια της Κέρκυρας.

ΑΡΘΡΟ 15 – Τροποποιήσεις & Αλλαγές των Όρων

Διατηρούμε το δικαίωμα να επανεξετάσουμε, να βελτιώσουμε, να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε, προσωρινά ή μόνιμα, την υπηρεσία ή οποιοδήποτε περιεχόμενο ή πληροφορίες μέσω της υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή, σε ισχύ με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς καμία ευθύνη έναντι της εταιρείας. Η εταιρεία θα προσπαθήσει να σας ειδοποιήσει για αυτές τις αλλαγές, αλλά δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αποτυχία. Εάν τυχόν μελλοντικές αλλαγές στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών δεν είναι αποδεκτές από εσάς, πρέπει να τερματίσετε τη σύμβαση μας και να σταματήσετε αμέσως τη χρήση της υπηρεσίας μας. Η συνεχής χρήση της Υπηρεσίας μετά από οποιαδήποτε αναθεώρηση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών αποτελεί την πλήρη και αμετάκλητη αποδοχή σας για οποιαδήποτε και όλες αυτές τις αλλαγές.

Κλείσιμο
Κλείσιμο
Σύνδεση
Κλείσιμο
Καλάθι (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.Γλώσσα